family banner

Bijstand (assistance)

Naast de aparte reisverzekering zijn er verschillende verzekeraars die de waarborg pechverhelping integreren als aanvullende waarborg binnen de autoverzekering. Deze bijstandsverzekering is vaak enkel beperkt tot het binnenland.

Via de bijstandsverzekering geniet u van bijstand aan (afhankelijk van uw keuze) personen (uzelf, uw familie en of andere inzittenden van uw voertuig) of aan uw voertuigen ( 1 of meerdere per polis in functie van de gemaakte afspraken). Vaak is ook de optie "vervangwagen" bij mogelijke pech of ongeval een belangrijke keuze.

{sliders Hoe gaat het in zijn werk?}
Wanneer u de pechverhelper oproept komt deze ter plaatse. Er wordt een analyse gemaakt en indien uw voertuig ter plekke kan gerepareerd worden zal dat gebeuren. Kan dit niet, dan zal uw voertuig gesleept worden en uzelf en uw passagiers worden veilig thuisgebracht.

{sliders Kies ik voor een polis bijstand binnen mijn autopolis of neem ik hiervoor best een afzonderlijke reisverzekering?}

Dit kan u best bepalen op basis van uw reisgedrag. Kiest u voor een polis die verbonden is aan uw BA Autopolis dan zal u dekking genieten voor verplaatsingen in het binnenland (woon-werk verkeer, maar ook in uw vrije tijd). Dit zal volstaan als u zelden of nooit op reis gaat. Hierbij wordt ook vaak gewerkt met jaarcontracten. Kiest u echter voor een aparte verzekering, reisbijstand, dan kan deze voor een specifieke periode, bijvoorbeeld voor een welbepaalde reis afgesloten worden. U kan hier ook de extra waarborgen buitenland, annulatie- en bagageverzekering afsluiten.

{/sliders}

wedo4you

Wat doen wij voor u?
We stellen ons samen de juiste vragen.

  • Hoe vaak gaat u op reis?
  • Doet u dit met de wagen of het vliegtuig?
  • Welk soort reizen maakt u?
  • Bent u in het binnenland vaak op de baan?

Deze en nog tal van andere vragen zetten wij voor u in een analyse. Verder bepalen wij op basis van deze noden, of u best kiest voor een bijstandsverzekering binnen uw BA Auto contract, dan wel een aparte reisbijstandsverzekering. Wij zullen ook de markt onderzoeken om te bepalen met welke maatschappij u best in zee gaat, en of u beter voor een tijdelijke dan wel een permanente bijstandsverzekering kiest

Copyright Claus Putzeys - Webconcept by Nextmove