Pakketten

Passie

Geert is 25 jaar en An is 23. Ze werken allebei en huren een appartement. Ze hebben net hun eerste nieuwe wagen gekocht. Er zijn nog geen kinderen, maar Geert en An willen wel graag sparen voor een eigen huis met een kinderkamer. Ze werken hard en denken aan hun toekomst, maar genieten erg van hun vrijheid nu er nog geen kinderen zijn.

 

Hun PASSIE pakket omvat...

 

 

Comfort

Hilde is 42 en Joris 43. Beiden werken en ze hebben 2 kinderen. 5 jaar geleden hebben ze een huis gekocht met 3 slaapkamers, een kleine tuin en garage. De aankoopwaarde van de woning bedroeg 150.000 euro. Het gezin heeft 2 wagens. Omdat ze allebei werken, hebben ze een poetsvrouw en doen ze soms een beroep op oma voor de kinderopvang. Het leven is druk, maar gelukkig kunnen ze er af en toe eens een weekendje tussenuit.

 

Hun COMFORT pakket bevat...

 

 

Zorgeloos

Herman is 66 jaar en Suzanne 64. Ze hebben 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Ze hebben beiden hard gewerkt en genieten nu van een ontspannen leven, reizen en hun kleinkinderen. Ze hebben een eigen huis dat zo langzamerhand wat te groot geworden is nu de kinderen het huis uit zijn en hebben net nog een nieuwe wagen gekocht. Wekelijks komt er een huishoudhulp langs om te poetsen en wat strijkwerk te doen. Het leven is mooi en een pak rustiger geworden.

 

Hun ZORGELOOS pakket bevat...